Lunar Logo

Forhåndsgodkendelse for begrænsede virksomheder

Hvis din virksomhed ikke må bruge Lunar Online Payments, før den er blevet forhåndsgodkendt (se vores begrænsede virksomheder her), vil konto godkendelsen foregå på følgende måde:

  1. Erhversdrivende: Kontakt os og præsenter din virksomheds case for os.
  2. Lunar Online Payments: Due dilligence, compliance checks og oprettelse af kontrakter.
  3. Erhvervsdrivende: Accept af krav og kontrakt.
  4. Lunar Online Payments: Kontospærring og høj risiko registrering med Visa og Mastercard.
  5. Luner Online Payments: Når oprettelsen og opsætningen af kontoen er færdiggjort, vil du blive meddelt at du kan gå live.
  6. Erhvervsdrivende: Gå live og accepter betalinger med Visa og Mastercard.

Venligst vær opmærksom på at det IKKE er tilladt at opsætte live konto og at gennemføre live transaktioner før ovenstående process er blevet gennemført og Lunar Online Payments har godkendt den erhvervsdrivende.Hvis du er i tvivl, hvorvidt din virksomhed karakteriseres som høj risiko eller begrænset af Lunar Online Payments, tøv ikke med at kontakte os.

Uanset hvilket virksomhedssegment din virksomhed tilhører (fx. tobak, rejse, kryptovaluta, gambling) så tager Lunar Online Payment stor stolthed i at møde dig og din virksomhed uden nogen politiske biases.

Som virksomhed er du velkommen til at bruge din testkonto og starte integrationen med Lunar Online Payments, men vær opmærksom på det ikke er tilladt at gennemføre live transaktioner før du er blevet endeligt godkendt.

Lunar Payments ApS, Hack Kampmanns Plads 10 DK-8000 Aarhus C, CVR nr. 36683279